Camelina-Tyrni öljy 250ml

Camelina-Tyrni öljy 250ml

Kylmäpuristettu Camelinan siememistä ja Tyrnistä. Camelina sisältää 39% Omega-3 rasvahappoa. Öljyssä 54% rasvoista on monityydyttömiä. Tyrniöljyn Omega-7 rashappo ja vitamiinit ovat välltämättömiä ihon ja limakalvojen hyvinvoinnille. Soveltuu kaikkeen ruuan valmistukseen.ravintolisänä sellaisenaan tai salaatteihin, jugurttiin, puuroihin ym.
Tuotetta on varastossa

Kotimainen Greenfinn's Camelinaöljy

Suomessa viljeltävästä Camelina eli ruistankio -öljykasvin siemenistä (Camelina sativa L. Crantz.) saadaan kylmäpuristusmenetelmällä terveellistä ruokaöljyä. Greenfinn's camelinaöljy sisältää Omega 3 -rasvahappoihin kuuluvaa alfalinoleenihappoja 39% (n.80 kertaa enemmän kuin oliiviöljyssä) ja 15% Omega 6 -rasvahappoihin kuuluvaa linolihappoa. Näiden rasvahappojen käyttö auttaa alentamaan veren LDL-kolesterolia, kohottamaan merkittävästi EPA-tasoa (eikosapentaeenihappo), edistämään sydämen, verisuonten ja aivojen terveyttä ja hyvinvointia.

Monikäyttöinen ruokaöljy

Greenfinn's Camelina öljyssä on vehreä ja mantelinen aromi. Öljy sopii sellaisenaan kaikkeen ruoanlaittoon, kuten kypsennettyjen vihannesten höysteeksi, kalaruokiin, kaikkeen paistamiseen ja kastikkeeksi salaatille. Se on luontaisten antioksidanttien ansiosta hyvin säilyvää ja kestää hyvin kuumennusta sekä paistamista.

Tyrniöljy:
Tutkitusti terhakoittavan terveellisen tyrnin on todettu paitsi parantavan

immuniteettiä myös hidastavan ikääntymisprosesseja (anti aging -vaikutus).

Tutkitusti tyrnin (Hippophae rhamnoides) on todettu paitsi parantavan

immuniteettiä myös tekevän hyvää ihon kunnolle, ruuansulatukselle ja

verisuonten terveydelle.Tyrnimarjan kuori ja hedelmäliha sisältävät

n. 30% öljyä, joka on Omega 7 -rasvahapon lähde. Tyrnimarjan

siemenen öljypitoisuus on n. 12%, jossa puolestaan ovat Omega 3 

ja Omega 6 -rasvahapot. Lisäksi tyrniöljy sisältää jonkin verran Omega 9 -rasvahappoa.

Jaa

Suositellut tuotteet