HIRVIKAUSI 2025
LIHANJALOSTUSHINNASTO
Voit tuoda jalostukseen esim. hirven, poron, peuran, karhun, naudan, lampaan, villisian tai hevosen lihaa.
Otamme vastaan tarkastamatonta lihaa jalostettavaksi viikoilla 36-5. Vastaanotamme lihaa arkisin klo 8.30 - 15, muina aikoina sovitusti. Soita ennen kuin tuot!
(puh. 08 311 3332) Perinteiseen tapaan otamme lihaa vastaan myös reittien varrelta, soita!
Lihan vastaanotto: Ruokapohjola Oy, Paulaharjuntie 22, 90650 Oulu.
TÄRKEÄÄ:
Lihan tulee olla luuttomaksi leikattua ja valmiiksi pussitettuna max. 30 kg pusseihin.
Pussituksesta veloitamme 5 €/pussi.
Emme vastaanota jauhelihaa, johtuen jauhelihan nopeasta pilaantumisesta!
Jos tuot pakastettua lihaa, pussin on mahduttava lihalaatikkoon (pit. 55 cm, lev. 35 cm, syv. 25 cm). Tätä suuremmista pakkauksista veloitetaan lisämaksu 0,50 €/kg.
Villisian, karhun tai hevosen lihaa tuodessasi vaadimme lihan mukana kopion negatiivisesta trikiinitestistä.
HINNASTO
SÄILYKE
ILMAN SIKAA 3,05 € / prk ( yli 100 kg = 2,95 € )
10% SIKAA 3,30 € / prk ( yli 100 kg = 3,20 € )
20% SIKAA 3,50 € / prk ( yli 100kg = 3,40 € )
SÄILYKKEET: Yli 100 kg määrät tehdään omina erinään, pienempiä määriä yhdistellään tuotannossa suuremmiksi eriksi.
alle 10 kg eristä perimme 10 € lisämaksun
MAKKARA
Palautuskerroin on noin x1.7, juustoisena noin x1.9
Balkan- tai Grillimakkara 7,30€ / kg
JuustoBalkan tai -Grilli 8,30€ / kg
JuustoChorizo (mausteinen) 8,30€ / kg
AurajuustoBalkan tai -Grilli 10,30€ / kg
Nakki 10,00€ / kg
alle 10 kg eristä perimme 10 € lisämaksun
PALVAUS
Palvit palautetaan yhdessä tai useammassa verkossa, riippuen palvattavan lihan määrästä ja koosta.
Hinta sisältää vakumoinnin ja mahdollisen verkotuksen. Veloitetaan tuorepainon mukaan.
yli 10kg 6,80 € / kg
alle 10 kg 8,80 € / kg
Minimiveloitus 20 €
Hinnat sisältävät rahdin Oulu-Uurainen-Oulu.
Lihan jalostus aloitetaan viikolla 42. Säilykkeet, makkarat ja palvaus: Säilyke Herttua Oy, Uurainen
Ruokapohjola Oy: toimisto 08-3113332, Ville Kuuluvainen 0400-731927, Jaakko Kuuluvainen 040-5075152