Hirvenlihojen jalostusta purkitus/palvaus/makkara

Ruokapohjola tarjoaa hirvenlihojen jalostusta.

SÄILYKKEET

Uuraisissa Säilyke Herttuan tiloissa avataan syksyisin linjasto tarkastamattomalle lihalle. Hirvenlihat (myös poro, nauta yms.) valmistetaan säilykkeeksi samalla huippulaadulla ja samoilla mausteilla kuin Ruokapohjola Oy:n ”perinteinen suomalainen” hirvenlihasäilyke.

BALKAN- JA GRILLIMAKKARA

Minimierä 10kg. Veloitus palautettavan kilomäärän mukaan. (sisältää noin 30% sianlihaa +mausteet) 

PALVAUS

Veloitetaan tuorepainon mukaan. Palvi tulee vakumoituna yhdessä tai useammassa vakuumipussissa, riippuen palvattavasta lihan määrästä

HOX! Ostamme myös hirvenlihaa HOX!

 

Säilykkeemme ovat gluteenittomia ja laktoosittomia!

Tuore (tai pakastettu) hirvenliha on oltava leikattuna luuttomaksi. Kotitalouksille valmistettaessa liha voi olla myös tarkastamatonta. Jokainen yli 40kg lihaerä purkitetaan erikseen, jolla taataan ”omat lihat” purkitettuna takaisin.  Purkit joko kirkkaita tai ”Metsästäjän oma hirvisäilyke”-kannella. Pienemmät erät valmistetaan samankaltaisten lihojen kanssa yhtäaikaa.

Säilykkeisiin valitset itse mahdollisen possun määrän

Säilykkeet saat joko pelkästään omasta hirvenlihasta valmistettuna tai oma valintaisesti sianlihalla "pehmennettynä" Suomalaista sika

Purkin hinta sisältää rahdin Oulu-Uurainen-Oulu.

Lihat toimitetaan Ruokapohjola Oy:n varastolle Oulun Välivainiolle, josta ne toimitetaan Uuraisiin 1-3 kertaa viikossa. Valmiit purkit ovat noudettaan n. viikon päästä Ruokapohjolan varastolta

HUOM! Soita ennen kuin tuot hirvenlihasi purkitettavaksi meille.

Kysy lisää!

Yhteyshenkilöinä Ruokapohjola Oy:ssä ovat:
Jaakko Kuuluvainen (040 5075152)
Ville Kuuluvainen (0400 731927)

Voit kysyä myös lisätietoja suoraan sähköisellä yhteydenottolomakkeella »